Dental Alliance
September 27, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: CSM Roman aduce cinste municipiului Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Rămân alături de mișcarea sportivă din municipiul nostru și de Clubul Sportiv Municipal Roman, cel care formează spiritul de echipă și modelează caractere în drumul spre marea performanță!
Urmăresc în permanență activitatea sportivă, rezultatele copiilor și tinerilor noștri – cei care reușesc să ne facă mândri că suntem romașcani cu ocazia fiecărei competiții la care participă. Ne bucurăm de o bază sportivă bine dotată și manageriată, de o paletă largă de activități, având 9 secții în cadrul Clubului Sportiv Municipal Roman și nu în ultimul rând, de un colectiv deosebit de antrenori care cultivă zi de zi spiritul de echipă și perseverența în rândul sportivilor.
Doar în acest weekend am fost reprezentați cu cinste la două competiții importante, desfășurate în țară. Secția de natație a participat la Bazinul Olimpic Otopeni, la o competiție de talie națională – „Cupa Liga Performanței în Natație OPEN 2023”, acolo unde au concurat 430 de sportivi proveniți din 28 de cluburi. Echipă noastră a obținut 16 medalii, inclusiv Cupa pentru cel mai bun sportiv la categoria 18 ani.
Totodată, echipa de handbal feminin CSM Roman a câștigat al treilea meci din returul Campionatului, care s-a disputat sâmbătă, 4 februarie, pe terenul echipei gazdă – CSM Făgăraș. Romanul a reușit să devanseze echipa adversă cu 5 goluri, scorul final fiind 34 – 29.
Felicit conducerea Clubului, antrenorii și sportivii pentru muncă, dăruire și rezultate și îi asigur că pentru mine, activitatea sportivă va fi în permanență o prioritate și voi căuta soluții ca ea să aibă loc în cele mai bune condiții.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap