Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: În municipiul Roman a început campania de plantare a arborilor!

Acoperisul1

Condor Resort
Astăzi, 26 martie, pentru că vremea s-a îmbunătățit considerabil, împreună cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu și o parte din colegii din Primăria Municipiului Roman, am dat startul campaniei de plantare de arbori din această primăvară. Astfel, în Parcul Municipal am plantat o serie de copaci decorativi, după ce, în prealabil s-a intervenit la tăierile specifice de toaletare și corecție.
Tot astăzi, echipele Direcției de Servicii Edilitare au început plantarea primilor 200 de platani, în aliniament, pe Bulevardul Republicii și Bogdan Dragoș. Așa cum am promis, vom sistematiza cât mai multe zone din municipiul nostru, care să includă atât partea de infrastructură, cât și spațiile verzi, urmărind să creștem aspectul urban și calitatea aerului.
De asemenea, până pe 15 aprilie, la nivelul municipiului se desfășoară campania „Romanul, curat și verde”, în cadrul căreia voluntari, elevi și profesori participă organizat la plantarea de flori și activități specifice de întreținere a spațiilor verzi.
Prin implicare și simț civic, ne vom bucura împreună de un oraș sănătos și de un aer mai curat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.