Suplimente Alimentare Imunyze

Un scurtcircuit era sa producă un incendiu într-un apartament în Roman. Un bărbat de 51 de ani și un copil de 3 ani s-au autoevacuat

Acoperisul1

Condor Resort

În această dimineață, la ora 08:28, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că se degajă fum dintr-un apartament situat la primul etaj într-un bloc de locuințe de pe Aleea Revoluției din municipiul Roman.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și voluntarii din cadrul SVSU Roman.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unei camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.
Din interiorul apartamentului s-au autoevacuat un bărbat de 51 de ani și un copil de 3 ani. Bărbatul, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunuri materiale din interiorul camerei: obiecte de mobilier, materiale textile și un televizor.
După ce incendiul a fost lichidat, s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.