Suplimente Alimentare Imunyze

Primăvara își intră în drepturi. Se încălzește, dar vin ploile. Prognoza meteo pe 4 săptămâni, până în 25 aprilie

Acoperisul1

Condor Resort

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările meteorologice a temperaturilor și precipitațiilor pentru intervalul 28 martie – 25 aprilie 2022.

Potrivit meteorologilor, vremea se încălzește considerabil, iar temperaturile vor fi în general mai ridicate decât cele specifice pentru data din calendar. Totuși, sunt anunțate și precipitații, în unele zone chiar excedentare, mai ales  în prima parte a intervalului.

Vă prezentăm prognoza meteo pe săptămâni, pentru perioada 28 martie – 25 aprilie:

Săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud-vestice, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022

Temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.