Dental Alliance
December 9, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Lipsa apei ne afectează direct și incontestabil – acest lucru l-am precizat din nou astăzi, 7 septembrie

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Așa cum am promis, am inițiat procedurile pentru renegocierea clauzelor contractuale existente în contractul de delegare, încheiat între Primăria Municipiului Roman și Compania Județeană ApaServ!
Lipsa apei ne afectează direct și incontestabil – acest lucru l-am precizat din nou astăzi, 7 septembrie, în cadrul ședinței Consiliul Local al municipiului Roman, adăugând pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind inițierea procedurii de renegociere a termenilor contractuali existenți. Am făcut un prim pas în direcția creării unui plan de acțiune în ceea ce privește componenta de întreținere – reparații capitale – investiții în rețeaua de apă.
Problemele cu care ne confruntăm – avariile dese și intervențiile greoaie, împiedică desfășurarea activităților casnice și economice de orice natură, iar serviciul public oferit de către companie este mult sub calitatea pe care normalitatea o impune!
Întreruperea periodică a furnizării apei pune în pericol inclusiv siguranța publică în zona serviciilor medicale, fiind afectată activitatea spitalelor publice, precum și a unităților de asistență medicală de pe raza municipiului Roman.
În urma aprobării acestui proiect de hotărâre de către Consiliul Local, vor începe primele demersuri în sensul celor prezentate pentru îmbunătățirea serviciului public oferit cetățenilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap