Dental Alliance
December 4, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Rămân alături de mișcarea sportivă din municipiul Roman și de Clubul Sportiv Municipal, care urmărește în permanență să formeze spiritul de echipă și să obțină performanță!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Continuăm investițiile în sport: două terenuri de tenis, complet modernizate, pot fi utilizate începând de astăzi!
Așa cum știți, sprijin orice demers făcut pentru copiii și tinerii noștri pasionați de sport sau dornici de orice fel de mișcare. De această dată vorbim despre sportul alb – despre tenisul de câmp, întrucât în municipiul nostru există o adevărată emulație asupra acestei ramuri sportive.
Astăzi, 26 septembrie, am inaugurat cele două terenuri de tenis din spatele Sălii Polivalente care au fost modernizate, suprafața de joc sintetică, fiind înlocuită cu zgură. Sunt convins că această investiție va contribui la organizarea competițiilor omologate de Federația Română de Tenis, dar și la o mai bună pregătire a sportivilor noștri care au dovedit prin rezultate că pasiunea lor merită susținută.
Lucrările au fost în valoare de 75.318 lei și au presupus îndepărtarea vechii suprafețe de joc, compactarea terenului cu un strat nou de sort și ulterior de zgură cu granulație mare și fină. A fost realizat un branșament de alimentare cu apă necesar pentru întreținere și au fost executate marcajele cu bandă PVC. În același timp, tribunele au fost recondiționate, acestea având o capacitate de aproximativ 100 de locuri, a fost creată o nouă poartă de acces pentru competiții, au fost amplasate elementele decorative și mobilierul urban.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.