Dental Alliance
February 6, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Vă invit, dragi romașcani, să petrecem împreună „Zilele Diasporei” – zile cu veselie și dans dedicate românilor plecați peste hotare!

YRY Residence

Acoperisul1

Luna august este „Luna Diasporei”, iar Primăria Municipiului Roman continuă tradiția și organizează o sărbătoare dedicată celor dragi, care se reîntorc acasă, în vacanță – Festivalul „Zilele Diasporei” – în parcarea centrului comercial „Roman Value Centre”, în perioada 26-28 august.
Vă invit să luați parte la acest eveniment, în care vor avea loc spectacole de muzică ușoară și populară, vor participa comercianți și producători din țară, vor fi organizate terase de alimentație publică pentru desfacerea şi consumul băuturilor alcoolice şi non-alcoolice, a produselor alimentare şi nealimentare, precum și un parc de distracții.
Artiști de renume vor da tonul la bună-dispoziție și vor asigură toate ingredientele unui show reușit: Smiley – unul dintre cei mai populari artiști pop ai momentului, Claudia Pavel, Mario Fresh și alte nume sonore sunt așteptate la Roman. Accesul este gratuit!
Va fi un bun prilej să ne bucurăm împreună de momente de sărbătoare în cadrul acestui eveniment dedicat romașcanilor, locuitorilor din zona Roman și celor care trăiesc de mulți ani în străinătate și au revenit acasă. Sunt convins că vom trăi momente frumoase, amintiri pe care le vom purta în suflet, oriunde ne-am afla!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap