Dental Alliance
March 4, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Zona de relaxare din proximitatea Bisericii Armenești a fost modernizată!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

După lucrările executate aici în această vară, care au presupus reabilitarea străzilor, aleilor și trotuarelor am regândit zona de relaxare și petrecere a timpului liber. Astfel, pentru romașcani și în special pentru vârstnicii pasionați de șah au fost realizate în regie proprie și amplasate, trei foișoare prevăzute cu mese și bănci din lemn, pe o fundație din pavaj.
De asemenea, în părculețul de joacă s-a intervenit cu reparații punctuale pentru siguranța copiilor. Pe terenul de sport din vecinătatea bisericii a fost montat un nou coș de baschet, au fost realizate marcaje și amplasate bănci noi. Pentru iubitorii de animale urmează să fie amenajat un spațiu îngrădit, în care câinii vor putea fi lăsați liberi, fiind astfel eliminat eventualul disconfort al persoanelor aflate în parc.
Amenajarea parcurilor și a zonelor din proximitatea locuințelor rămâne o prioritate, în perioada următoare fiind programată sistematizarea spațiului de joacă din strada Mihai Eminescu, aflat în spatele supermarketului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.