Dental Alliance
March 28, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Zona din proximitatea „Casei Afacerilor” va fi sistematizată!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Consider că pe lista spațiilor care urmează să fie amenajate în perioada următoare, trebuie să se afle și cel din zona „Casa Afacerilor”. Aici, nevoia locurilor de parcare este stringentă, iar în prezent spațiul este ocupat, în cea mai mare parte, de microbuze sau autobuze.
Astfel, Direcția de Servicii Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Roman, va începe cât de curând lucrările care presupun înlocuirea bordurilor, crearea unui sistem de captare a apelor pluviale, ridicarea în cotă a canalelor, asfaltarea și trasarea locurilor de parcare cu regim public.
De asemenea, vor fi create alei de acces pietonal din strada Ștefan cel Mare. Dispunerea locurilor de parcare va fi făcută asfel încât spațiul să fie optimizat la maximum, accesul să fie facil și permis autoturismelor personale, de clasă mică sau medie.
Treptat, intervenim punctual în fiecare zonă din municipiul nostru, căutând soluțiile cele mai bune pentru nevoile actuale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap