Suplimente Alimentare Imunyze

Un nou val de aer rece amenință România. Temperaturile vor scădea brusc cu peste 10 grade Celsius

Acoperisul1

Condor Resort

Primăvara a venit, însă temperaturile reci nu vor să dispară în totalitate. Meteorologii avertizează că un val de aer polar va cuprinde Europa. Aceștia au emis mai multe alerte meteo de cod galben și portocaliu de vânt, valabile și în județul nostru.

Vremea se va răci, iar vântul va juca un rol important, însă negativ, în cazul temperaturilor mai scăzute. Potrivit meteorologilor, în unele zone vântul va sufla cu putere,  fiind preconizate cantități mari de apă și chiar ninsori. În Germania și pe coasta Poloniei, meteorologii au emis un cod roșu de vânt.

În țara noastră, valul de aer polar care va acoperi Europa se va resimți începând de duminică. Va fi cu aproximativ 10 grade mai frig, în funcție de zonă. În cursul zilei de sâmbătă, specialiștii au spus că vor fi 26 de grade Celsius în București, însă duminică, a doua zi, temperaturile vor scădea spre 10 grade Celsius.

Meteo ANM pentru perioada weekend

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă, iar temperaturile variază foarte mult în funcție de zonă. În nord-vestul țării, temperaturile nu vor depăși 10 grade Celsius, însă în sud și estul țării, acestea vor atinge și 20 de grade Celsius. De asemenea, sunt așteptate și precipitații.

Sâmbătă, temperaturile vor mai crește, ANM anunțând o minimă de peste 10 grade Celsius în majoritatea regiunilor. În Banat, Crișana Maramureș și Transilvania, vor fi în jur de 10-14 grade Celsius, iar pe crestele montane maxim 7-8 grade.

În nordul Moldovei, Maramureș, Transilvania și estul Banatului si Crișanei, în zonele montane, cu greu se vor atinge temperaturi de 10 grade, iar maximele negative vor fi chiar și de -1 sau -2 grade Celsius.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.