Suplimente Alimentare Imunyze

Primăvara își intră în drepturi. Prognoza meteo pe 4 săptămâni, până la jumătatea lunii aprilie

Acoperisul1

Condor Resort

Primăvara își intră în depturi. Începând de săptămâna viitoare vom avea temperaturi specifice datei din calendar, cu temperaturi maxime ce depășesc 10 – 15 grade Celsius.

Spre jumătatea lunii aprilie, în toate regiunile țării, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru prima parte a primăverii.

Vă prezentăm prognoza meteo pe patru săptămâni, în perioada 21 martie – 18 aprilie

21– 28 martie

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie în săptămâna 21– 28 martie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului.

28 martie– 04 aprilie

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

04– 11 aprilie

În săptămâna 04– 11 aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

11 – 18 aprilie

În săptămâna 11– 18 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.