Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Prins cu radarul pe E85, lângă Bacău, cu 115 km/h. Tânărul nu avea permis de conducere

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Un incident nefericit a avut loc în data de 25 septembrie, în jurul orei 17.30, pe DN 2 E 85, în localitatea Nicolae Bălcescu, când un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat un șofer în flagrant delict. Acesta, în vârstă de 33 de ani și provenind din municipiul București, conducea un autoturism cu o viteză de 115 km/h, fiind înregistrat de aparatul radar.

După oprirea mașinii pentru control și verificări, polițiștii au descoperit că șoferul în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta constituie o încălcare gravă a legii, iar conducătorul auto a fost imediat sancționat conform prevederilor legale.

Conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere reprezintă o infracțiune și atrage după sine consecințe legale serioase. Polițiștii au întreprins măsuri legale pentru sancționarea șoferului în conformitate cu legislația în vigoare.

Această acțiune de poliție vine să sublinieze importanța respectării regulilor de circulație și a obținerii permisului de conducere în mod legal. Conducerea unui vehicul fără permis nu numai că poate aduce consecințe grave pentru infractor, dar poate pune și în pericol viața altor participanți la trafic.

În concluzie, Serviciul Rutier Bacău continuă să desfășoare operațiuni de control și supraveghere a traficului rutier în vederea menținerii siguranței pe drumurile publice. Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte cu strictețe legislația în vigoare și să dețină întotdeauna permisele de conducere corespunzătoare pentru vehiculele pe care le folosesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.