Dental Alliance

July 24, 2024

George Lazăr, președinte PNL Neamț: Sumă record pentru județul Neamț: 212.793.384 de lei pentru investiții în rețeaua de gaze!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

O zi cu veşti bune pentru noi, nemțenii. Ministrul liberal al Dezvoltării, domnul Adrian Veștea, a semnat astăzi ordinul prin care se aprobă fonduri guvernamentale substanțiale pentru rețeaua de gaze din județul nostru.

Valoarea totală a fondurilor guvernamentale care vor ajunge la Neamț prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” se ridică la suma de 212.793.384 lei şi va asigura finanțarea unor importante investiții în infrastructura de gaze naturale în 23 de localități. Înființarea rețelelor de gaze performante sau reabilitarea şi modernizarea celor care există deja sunt obiective standard pentru dezvoltarea localităților nemțene, care nu pot suferi întârzieri. Absorţia fondurilor acordate prin PNI “Anghel Saligny”, program totalmente liberal, este o realizare majoră pentru noi, la nivel de județ, care va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții şi creşterea confortului în casele şi gospodăriile nemțenilor.

Partidul Național Liberal prioritizează nevoile cetățenilor, punând accent pe creşterea nivelului de trai, atât în mediul urban, dar mai ales în zonele rurale, la nivelul tuturor comunităților din țară. Acest lucru se vede în proiectele de investiții derulate, în fondurile accesate de administrațiile publice locale şi în politicile publice prin care este promovată dezvoltarea.

La Neamț, am luptat în permanență pentru a atrage cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale, prin care să finanțăm investiții importante care contribuie la modernizarea infrastructurii județului, în toate domeniile în care este necesar. Investițiile masive care se vor face la nivelul rețelelor de gaze naturale din Neamț arată nu numai preocuparea permanentă a liberalilor de a fi alături de oameni şi a pune pe primul loc nevoile elementare ale acestora, dar şi rezultatele unei guvernări liberale care a respectat angajamentele pe care şi le-a luat față de cetăţeni. În calitate de liberali, suntem hotărâți să aducem în județul Neamț toate resursele necesare pentru dezvoltarea comunităților locale şi pentru a le oferi nemțenilor cele mai bune condiții de trai, aşa cum este normal să se întâmple.

Mă bucur să văd primari, indiferent de culoarea politică, cu inițiativă, care au depus proiecte de calitate şi care îşi aduc contribuția la transformarea în bine a județului nostru. Aşa cum am mai spus şi până acum, când vorbim despre investiții elementare pentru oameni, fie că este vorba despre infrastructura rutieră, rețeaua de apă-canal, rețeaua de gaze şi alte segmente prioritare pentru bunăstarea nemțenilor, apartenența politică nu este importantă. Ceea ce contează cu adevărat este să aducem investiții în județ, să dezvoltăm localitate cu localitate şi să îmbunătățim condițiile de viață ale locuitorilor din județul Neamț.

Vom continua să lucrăm cu determinare pentru a duce la îndeplinire fiecare obiectiv pe care îl avem, până când rezultatele administrației liberale vor vorbi de la sine.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.