Dental Alliance
April 19, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Continuă lucrările de reabilitare la Școala „Carol I”!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Structură a Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, școala din cartierul Nicolae Bălcescu trece printr-o transformare continuă și vizibilă. Până în prezent a fost construit un corp de clădire suplimentar și a început construcția unei noi săli de sport.
📚🌳 Accentul principal al proiectului rămâne termoizolarea clădirii și înlocuirea tâmplăriei, măsuri esențiale pentru economisirea energiei și menținerea unui mediu confortabil în toate sezoanele.
🏀 În paralel, construcția noii săli de sport este în desfășurare și se conturează cu fiecare zi ce trece. Aceasta va fi dotată cu cele mai moderne echipamente, iar terenul exterior va oferi oportunități nelimitate pentru mișcare și distracție în aer liber.
👨‍🎓👩‍🎓 Toate aceste îmbunătățiri în curs de desfășurare vor oferi copiilor un mediu propice învățării și dezvoltării pe termen lung. Vă sunt recunoscător pentru încrederea acordată și anticipez impactul pozitiv pe care acest proiect îl va avea asupra educației și vieții comunității noastre. Vă țin la curent cu fiecare etapă a lucrărilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.