Dental Alliance
November 26, 2022

Profesoara Mihaela-Cristina Rusu a plecat la Ceruri

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

O veste cutremurătoare, apărută astăzi în spațiul on-line, a lăsat romașcanii cu ochii în lacrimi. A plecat dintre noi, se pare în urma unui infarct, doamna profesoară Mihaela-Cristina Rusu, de la Scoala Gimnazială Mihai Eminescu, din Roman.

Pe contul de facebook al ”modelatoarei de suflete” mesajele de condoleanțe arată dragostea și aprecierea de care Mihaela-Cristina Rusu s-a bucurat, de-a lungul anilor, din partea celor pe care i-a educat și pe care i-a ghidat spre viitor.

”Ne-a deprimat pe toți aceasta veste :”Doamna Diriginta a plecat de lângă noi,, o veste tulburătoare! Îi mulțumim pentru ca n-ea luminat calea cu o îmbrățișare,cu un sfat și o vorba buna ! Dumnezeu sa va ierte draga noastră diriginta ! Cu durere în suflet, clasa a VI-a A ”

”Draga Mihaela! Mi-e inima îndurerată ca ai plecat fără sa ne luam rămas bun…..Ma așteptăm să mă întâmpini în pragul scolii cu zâmbetul tău larg și cu energia ta debordanta…..dar se pare ca sufletul tău a fost mai fragil ca fulgii de nea și si-a luat zborul la Domnul alături de îngeri….Drum lin la Ceruri….”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.