Dental Alliance
November 26, 2022

DENTAL ALLIANCE, cea mai nouă și modernă Clinică Stomatologică din Roman își deschide porțile

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Luni, 13 iunie 2022, își deschide porțile – oficial – cea mai nouă și mai modernă clinică stomatologică din municipiul Roman. Clinica DENTAL ALLIANCE, localizată pe strada Dumbrava Roșie, în vecinătatea Spitalului Municipal Roman, pornește la drum cu o plajă completă de servicii stomatologice: stomatologie generală, stomatologie pediatrică, implantologie, ortodonție și estetică dentară. Pe lângă toate acestea, DENTAL ALLIANCE are propriul Laborator de tehnică dentară, dar și de Radiologie digitală 3D, astfel încât pacientul să nu fie nevoit să facă drumuri – cu hârtiile în mână – în alte locații pentru aceste servicii.

Clădirea în care se găsește Clinica Stomatologică DENTAL ALLIANCE este una complet refăcută, astfel încât serviciile să se desfășoare îm condiții de igienă perfecte. Cele patru niveluri ale clinicii sunt ocupate de cabinete stomatologice, laboratoare, radiologie, în care își desfășoară activitatea o echipă puternică și bine pregătită. Toate serviciile medicale, într-o singură clădire, pentru confortul clienților.

Clinica Stomatologică DENTAL ALLIANCE are în spate peste 25 de specialiști care, împreună, adună zeci de ani de experiență în toate domeniile stomatologiei. Clinica Stomatologică DENTAL ALLIANCE va avea deschiderea oficială luni, 13 iunie 2022, la ora 10.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.