Dental Alliance

June 21, 2024

Proiecte importante pentru Roman Metropolitan pregătite de tandemul liberal George Lazăr, preşedinte CJ Neamţ – Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul Romanului

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Peste 500 oameni au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la o prezentare a proiectelor pe care tandemul liberal George Lazăr, preşedinte al CJ Neamţ – Laurenţiu Dan Leoreanu, primar municipiul Roman vrea să le implementeze în oraş dar şi în zona metropolitană.

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a subliniat faptul că este pentru prima dată când romaşcanii au şansa de a avea un reprezentant al lor în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Totodată, liderul PNL Neamţ a apreciat că Laurenţiu Dan Leoreanu este cel mai bun primar pe care romaşcanii l-au avut în ultimii 34 ani.

 

“Candidez la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în echipă cu viitorul primar al municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu. A fost cel mai bun primar pe care l-a avut municipiul Roman, a reuşit să implementeze proiecte importante şi durabile pentru romaşcani, atât ca primar cât şi ca deputat. Suntem hotărâţi, determinaţi să aducem fonduri guvernamentale şi europene pentru a dezvolta fiecare comunitate, inclusiv municipiul Roman care se confruntă cu probleme serioase. Şi aici aduc aminte problema apei din Roman, cea mai important de altfel, pe care Consiliul Judeţean Neamţ şi compania APA SERV conduse de PSD nu au vrut sau nu au putut să le rezolve. O vom face noi, PNL Neamţ, eu în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în echipă cu viitorul primar Laurenţiu Dan Leoreanu. De asemenea, avem pregătite proiecte în domeniul economic, şi mă refer la câteva dintre ele cum sunt înfiinţarea unui parc industrial în parteneriat cu primăriile din zonă precum şi a unui campus şcolar pentru învăţământ dual, unde vom avea sprijinul mediului de afaceri”, a declarat George Lazăr.

Liderul PNL Neamţ a precizat că proiectele pe care echipa romaşcană Lazăr-Leoreanu le va implementa atât în municipiu cât şi în parteneriat cu comunele limtrofe, vor transforma radical Romanul Metropolitan.

Între proiecte se regăsesc cel de înfiinţare a unui Hub Industrial în paterneriat cu primăriile din zonă, transformarea Casei de Cultură într-un incubator de afaceri, reconfigurarea zonei centrale într-una pietonală, de promenade sau modernizarea parcului central.

Proiectul meu de primar poate fi rezumat în regăsirea mândriei de a fi romașcan, cu tot ce înseamnă asta – un oraș sănătos, dinamic economic, curat, în expansiune, cu învâțâmânt modern, sigur, stabil energetic și în care să vorbim despre bucuria de a trăi fiecare aspect al vieții! Romanul are şansa să devină un pol regional de dezvoltare şi acum este momentul să facem acest lucru iar noi, echipa PNL, eu în calitate de primar al municipiului Roman, George Lazăr în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, le vom face. PSD spune că vrea Romanul înapoi. Nu, eu spun că vreau Romanul înainte” – a declarat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Roman.

Acesta a amintit şi faptul că problema nr. 1 pe care o va finaliza după ce va fi ales primar al oraşului Roman este cea a apei, odată cu cuplarea reţelei la Compania APA VITAL Iaşi.

 

Biroul de presă al PNL Neamţ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.