Dental Alliance
September 27, 2023

Proiectul deputatului PSD de Neamț, Oana Bulai, s-a concretizat: 100 de tineri iau parte la tabăra gratuită ”Viitorul esti tu”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai a reușit să ducă la îndeplinire un proiect personal, unic în România: tabăra pentru tineri ”Viitorul esti tu!”Acest proiect, demarat în urmă cu doi ani, s-a concretizat, anul acesta cu o tabără gratuită, la mare, pentru 100 de tineri aleși după o selecție riguroasă, care a durat aproape două luni.

Cei 100 de tineri selectați pentru a merge în tabăra ”Viitorul ești tu”, au ajuns la destinație și au început deja activitățile.
 
”Emoție, bucurie, entuziasm! Acestea au fost sentimentele care și-au făcut simțită prezența în prima zi a taberei VIITORUL EȘTI TU de la mare. Încă de la sosirea în tabără am început activitățile, un bun prilej ca tinerii să se cunoască între ei. Ne așteaptă câteva zile fabuloase! 🥳” a scris deputatul PSD Oana Bulai, pe pagina personală de facebook.
 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap