January 24, 2021

PSD cere demisia de onoare a prefectului George Lazăr

* solicitarea vine în contextul în care reprezentantul Guvernului în teritoriu în județul Neamț a apărut în presă alături de personaje ce fac parte din lumea interlopă

Ca urmare a informațiilor apărute în presa națională în aceste zile, PSD Neamț solicită public prefectului George Lazăr să le explice cetățenilor din județul Neamț care sunt legăturile sale cu personaje ce fac obiectul unor anchete sau care au fost deja condamnate pentru nerespectarea legii și dacă are vreo obligație de orice fel față de aceste persoane.

Județul Neamț este făcut de râs în țară din cauza prefectului liberal care se dovedește a fi prieten apropiat cu interlopi alături de care se simte foarte bine, după cum au văzut toți românii în presa ultimelor zile.
Imaginile apărute în spațiul public îl arată pe George Lazăr în contextul în care trăiește, lângă personaje cunoscute pentru activitățile infracționale cu care se ocupă.

Totodată, Organizația județeană a PSD Neamț solicită public demisia prefectului George Lazăr. Considerăm că este momentul ca prefectul să facă un pas în spate până la lămurirea problemei care îl privește în mod direct. Dacă nu va găsi de cuviință să-și dea demisia de onoare, îi solicităm premierului Ludovic Orban să îl demită de urgență!

Nu este posibil ca nemțenii să fie reprezentați de un astfel de personaj care de la preluarea funcției a reușit să atragă Instituția prefectului în jocuri politice murdare. Apucăturile lui George Lazăr trebuie aspru taxate și un astfel de om nu poate fi prefect! Nu ne onorează ca reprezentantul Guvernului în Neamț să fie prieten al interlopilor și de aceea cerem public primului ministru să își ia prefectul din fruntea județului.

Este neapărat nevoie ca la nivelul conducerii Prefecturii Neamț să se ia decizia unei schimbări rapide! Acest om nu poate fi responsabil de organizarea și buna desfășurare a alegerilor parlamentare de pe 6 decembrie și nici de respectarea legilor.

PSD Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.