January 24, 2021

Un tânăr român a murit nevinovat, strivit de TIR în Italia. Pompierii s-au chinuit 4 ore să-i scoată trupul din duba zdrobită

Un român în vârstă de 25 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 53 de ani a fost rănită, într-un grav accident produs ieri pe șoseaua de centură a orașului Mantova, în Lombardia, Italia.

  • Tânărul român lucra la o firmă de curierat.
  • El a murit pe loc, iar pompierii care au ajuns la fața locului s-au chinuit patru ore să scoată trupul neînsuflețit dintre fiarele mașinii.

Nenorocirea a avut loc puţin după ora 13.00, în accident fiind implicate trei vehicule: un TIR înmatriculat în Ungaria, o dubă condusă de un tânăr şofer român şi un SUV la volanul cruia se afla o şoferiţă în vârstă de 53 de ani.

Ieri după-amiză, duba condusă regulamentar de tânărul român circula șoseaua de centură a orașului Mantova, fiind urmată de SUV-ul femeii din Marmirolo.

La un moment dat, din motive necunoscute, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal duba românului.

Duba românului a fost strivită de TIR-ul intrat pe contrasens, la Mantova

Impactul a fost devastator, duba fiind efectiv zdrobită între camionul de mare tonaj şi gardul de protecţie al drumului.

Pentru băiatul de român de 25 de ani, curier de meserie, nu s-a mai putut face nimic.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.