Dental Alliance
September 26, 2022

PSD Neamț: PNL vrea anchete epidemiologice pe ritmuri de manele

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

• Liberalii au angajat la DSP București o dansatoare care a apărut în videoclipurile unor maneliști și în platourile emisiunilor mondene

PNL se comportă de râsul curcilor! Ca și cum ar fi terminat de angajat toți specialiștii României, liberalii au trecut la angajat maneliste, dar nu pentru a le întreține lor atmosfera prin cele birouri guvernamentale, unde beau și fumează, deși legea le interzice un astfel de desfrâu, ci pentru a munci „în folosul românilor“. Așadar, o dansatoare, la decizia PNL, va presta activități… epidemiologice pentru comunitate. Situația se înregistrează la DSP București, acolo unde o versată domnișoară și-a găsit serviciu pe timp de zi, în pandemie.

Liberalii se dovedesc a fi politicienii care ne arată că totul este posibil pe lumea asta! După ospătari, frizeri, coafeze, șefi de unitate, chiar și un gropar pus șef peste spitalul din Neamț, acum a venit timpul să asigure o pâine caldă unei maneliste: Maria Emylia Florescu, cunoscută și sub numele de «Emy dansatoarea». Aceasta a întreținut o vreme atmosfera fierbinte în platoul emisiunii Acces Direct și a apărut în videoclipurile unor maneliști. Liberalii s-au folosit de contextul legal favorabil, pe care l-au creat cu bună știință, și au făcut angajări pe bandă rulantă în unele instituții ale statului, fără a mai impune condiția de selecție prin concurs. Acum se văd rezultatele! Ce competențe poate avea o dansatoare ca să ocupe un post de inspector de specialitate debutant? Potrivit anchetelor efectuate de către jurnaliști, aceasta a fost selectată din rândul a 11 candidați interesați de post și a primit aproape 95 de puncte!

Culmea ironiei este că a reușit, prin punctajul de data aceasta, să se autodepășească cu succes, având în vedere că a vrut și în urmă cu 4 ani să devină bugetar, înscriindu-se la un concurs organizat de Oficiul Național al Registrului Comerțului – Direcția economică, doar că atunci a luat nota 2,5. Mai e ceva de zis? Bravo, PNL!

Cu așa oameni, cum ar putea funcționa țara noastră, decât în haos total! Domnule senator Țapu, ce se întâmplă de câteva zile la DSP București are echivalent la Piatra Neamț, unde tot PNL, partid pe care îl reprezentați la noi în județ au pus un patron de pompe funebre în funcția de manager la Spitalul Județean de Urgență!“, a spus Ciprian Șerban, candidat din partea Partidului Social Democrat filiala Neamț la un mandat în Camera Deputaților.

Un inspector de specialitate debutant la Direcția de Sănătate Publică primește un salariu de 5.416 lei, în care intră și cuantumul sporului pentru condiții de muncă și indemnizația de hrană, plus un spor pe care Guvernul l-a instituit pe perioada stării de alertă pentru angajații din aceste instituții.

COMANDAT DE PSD NEAMT CMF 11200020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.