Dental Alliance
November 30, 2022

Recunoaște cineva personajul, a furat un telefon într-o farmacie din Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui bărbat, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt.

Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în interiorul unei farmacii din municipiul Piatra Neamț.

La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 19 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că, persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi orizontale albastre.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 19 iunie a.c., persoana vătămată și-ar fi uitat telefonul într-o farmacie din Piatra Neamț, moment în care bărbatul în cauză l-ar fi luat.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la telefon 0233/207009.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.