Dental Alliance
December 9, 2023

Un camion a fost lovit în plin de un tren Regio, la o trecere de cale ferată

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un accident feroviar a avut loc, miercuri după-amiază în localitatea Vasilați, județul Călărași. În eveniment au fost implicate un camion și un tren.

Potrivit ISU Călărași, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „Barbu Știrbei” al Județului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, la faţa locului deplasându-se si un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Călăraşi.

acc calarasi2

În data de 13.07.2022, ora 12.59, un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Călărași, a fost solicitat, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă -112, să intervină în zona localității Vasilaţi – DJ 301, la nivelul de trecere cu calea ferată al DJ 301, pentru acordarea primului ajutor şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident produs prin coliziunea dintre un tren și un autocamion.

La fața locului a fost identificată o singură victimă rezultată în urma accidentului, conducătorul unui autocamion înmatriculat în judeţul Ialomiţa, care era conştient şi prezenta doar un atac de panică, fară alte mărci traumatice.
Conducătorul autovehiculului a refuzat examinarea şi transportul la spital.

acc calarasi

Trenul Regio nr. 10279 (Bucureşti – Olteniţa) implicat în accident transporta aproximativ 30 de călători şi niciunul dintre aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri.

Atât circulaţia feroviară, cât şi cea rutieră pe DJ 301 au fost întrerupte pe respectivele tronsoane pentru aproximativ o oră.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap