Dental Alliance
November 28, 2023

Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din cauza a două transporturi agabaritice

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Poliția Română anunță restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din cauza a două transporturi agabaritice. Primul se va desfășura joi după-amiază, începând cu ora 19.00, iar cel de al doilea vineri dimineață începând cu ora 06.00.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că joi, 21 iulie 2022, începând cu ora 19.00, se va desfășura un transport agabaritic, în convoi, pe ruta: PTF Albița – DN 24B – Bârlad – Tecuci – Tișița – DN2 – Focșani – Buzău – Urziceni – Afumați – DNCB – DN5 – PTF Giurgiu.

Transportul este format din două camioane cu greutatea de 95 de tone, urmând a fi însoțit pe traseul precizat un echipaj de  poliție.

De asemenea, vineri, 22 iulie, începând cu ora 06.00, se va desfășura un transport agabaritic, în convoi, pe ruta: PTF Albița – DN 24B – Bârlad – Tecuci – Tișița – DN2 – Focșani – Buzău – Urziceni – Afumați – DNCB – DN5 – PTF Giurgiu.

Transportul este format din două camioane cu greutatea de 96 de tone, respectiv 97 de tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap