Suplimente Alimentare Imunyze

Românii care călătoresc în Italia nu vor mai avea nevoie de test Covid, dacă sunt vaccinați. Măsura se aplică de la 1 februarie

Acoperisul1

Condor Resort

Românii care călătoresc în Italia nu vor mai avea nevoie  nevoie de test Covid negativ pentru a intra pe teritoriul țării dacă sunt vaccinați. Autoritățile din Italia au anunțat că noua regulă se aplică începând cu 1 februarie doar pentru cetățenii Uniunii Europene.

UE a recomandat recent eliminarea restricțiilor suplimentare pentru cei care circulă în interiorul spațiului comunitar cu certificatul Covid.

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a semnat un ordin prin care s-a decis ca persoanele care intră în Italia din ţările UE vor avea nevoie doar de un „green pass”, se arată într-un comunicat. Așa-numitul Green Pass este un document care arată că o persoană a fost vaccinată, s-a recuperat după boală sau a fost testată recent negativ.

La finalul anului trecut, pe 14 decembrie, Italia a decis că toți vizitatorii UE trebuie să facă un test Covid înainte de plecare, indiferent că au fost vaccinați sau au trecut prin boală, pe fondul îngrijorărilor cu privire la răspândirea variantei Omicron a coronavirusului, scrie Digi24.ro.

Italia a raportat miercuri 167.206 de cazuri legate de COVID-19, față de 186.740 cu o zi înainte, a anunțat Ministerul Sănătății, în timp ce numărul deceselor a scăzut la 426 de la 468.

sursa: Digi24

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.