Dental Alliance

Romanul a votat împotriva majorării prețului la apă și salubrizare!

0
YRY Residence

Am constatat cu toții, că atât serviciile de apă-canal, cât și cele de salubrizare ne costă mai mult pe fiecare dintre noi.
Strategia de tarifare propusă pentru anul 2023, de către Compania APASERV (cu acționar majoritar Consiliul Județean), prevede o majorare cu 14% a metrului cub de apă potabilă și 2% a metrului cub de apă uzată.
În ceea ce privește serviciul de salubrizare, acesta se stabilește prin votul unităților administrativ teritoriale membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ECONEAMȚ”, iar ultimul tarif aprobat a fost în noiembrie 2022. Astfel, tariful lunar pentru utilizatorii casnici din mediul urban, pentru deșeurile reciclabile și reziduale, a ajuns la 15,39 lei/persoană (fără TVA). În ambele cazuri, atât în ADI AQUA, cât și în ADI ECONEAMȚ – votul Romanului a fost împotriva acestor majorări de tarife. Suntem conștienți de perioada dificilă în care ne aflăm, însă din păcate, votul nostru este egal cu cel al oricărei alte unități administrativ teritoriale, chiar dacă este vorba de o comună sau un oraș mult mai mic. Mandatul clar al nostru, în cele două foruri decizionale a fost vot ÎMPOTRIVA creșterii tarifelor. Personal, niciodată nu voi fi de acord cu viziunea adoptată de majoritatea celor care decid aceste scumpiri în rândul cetățenilor, în contextul actual, cu servicii neconforme și supraevaluate!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap