Dental Alliance

Președinte CJ Neamț Ionel Arsene: Am promis și mă țin de cuvânt! Județul Neamț va avea un nou spital, așa cum m-am angajat în fața nemțenilor.

0
YRY Residence

Ministerul Sănătății a anunțat lista spitalelor care vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență după evaluarea de astăzi și județul Neamț obține fonduri pentru „Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, județul Neamț“, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare.
Este cea mai mare veste pe care o puteam primi la început de an! Dragi nemțeni, pășim cu dreptul în 2023!
Anunțul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, referitor la cele 27 de spitale sau secții noi care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență este vestea absolută pentru mine! Iar Neamțul este în această listă a celor 27 de investiții aprobate de Guvern!
Dragi nemțeni, iată, mai am un mega-proiect pentru județul nostru! Regret că nu mi-au fost alături toți consilierii județeni, cu care ar trebui să fac administrație, să fac echipă pentru dezvoltarea județului și trebuie să mă zbat doar cu colegii de partid.
M-au contestat liberalii, useriștii, s-au opus votului pentru studiul de prefezabilitate pentru noul spital, m-au criticat unii și alții! Iată, încă o dată, răutatea lor, ura, dușmănia pe care le au față de nemțeni, sunt în zadar! În ciuda piedicilor lor, voi construi un spital nou în județul Neamț, situat pe terenul primit de Consiliul Județean de la comunele Girov și Garcina.
Mulțumesc, Doamne, că îmi dai putere!
Voi lupta până la capăt, să vedem acest spital ridicat! Mulțumesc, dragi nemțeni, că aveți încredere în mine!
Județul nostru merită un spital de urgență nou, la standarde europene!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap