Dental Alliance
September 23, 2023

Romașcan accidentat pe trotuar de o șoferiță din Sagna

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 27 august a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Roman. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 40 de ani, din Sagna, conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și accidentând un bărbat de 54 ani, din Roman, care se deplasa în calitate de pieton, pe trotuar.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap