Dental Alliance
March 29, 2023

Romașcan de 55 de ani, prins la furat din supermarket

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, au fost sesizați de personalul de serviciu din cadrul unui supermarket, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să sustragă de pe rafturile magazinului mai multe produse. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 12:50, un bărbat de 55 de ani, din  Roman, ar fi încercat să sustragă, dintr-un supermarket din municipiul Roman, mai multe produse cosmetice și de igienă personală, acesta fiind oprit de către angajații magazinului.

Totodată, la data de 5 noiembrie a.c., persoana în cauză ar fi sustras, din același supermarket mai multe produse cosmetice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tentativă de furt. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap