Dental Alliance
November 29, 2023

Deputat Oana Bulai: Premieră în România: a fost lansat apelul pentru construirea a 150 de centre de zi destinate copiilor din familii sărace!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Dragii mei, colega mea Gabriela Firea, ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, a anunțat lansarea unui apel pentru depunerea de proiecte care îi vizează pe cei mici care provin din mediile defavorizate.
Prin apelul pentru depunerea proiectelor în cadrul componentei ”Reforme sociale din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, 50 de milioane de euro vor fi investiţi pentru realizarea a 150 de centre de zi destinate copiilor din familii sărace.
Cererile de finanţare se depun exclusiv electronic în platforma PNRR la adresa https://proiecte.pnrr.gov.ro/#/home
Îi încurajez pe toți primarii din județul Neamț să depună cât mai multe proiecte în cadrul acestui apel, astfel încât să poată fi înființate cât mai multe astfel de centre de zi la nivelul comunităților nemțene.
Este o realitate că cei mici abandonează şcoala sau ajung în grija statului din cauza sărăciei. Tocmai de aceea, combaterea sărăciei în rândul copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru orice Guvern și partid responsabil.
Sărăcia în timpul copilăriei poate avea repercursiuni și asupra vieții de adult, motiv pentru care trebuie să acționăm încă de la o vârstă fragedă pentru a-i sprijini pe cei mici.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap