Dental Alliance
March 5, 2024

O mașină scăpată de sub control a intrat într-un cap de pod pe DN 15D

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs, miercuri după-amiază pe DN 15D, în județul Vaslui. Din primele date, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Potrivit ISU Vaslui, pompierii militari din cadrul Gărzii II Negrești au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor victimei unui accident rutier produs pe DN 15D, între localitățile Podeni și Bârzești.

accident dn15d vaslui2

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla doar șoferul.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, ieșit mult în afara carosabilului (după ce a lovit un cap de pod) și o persoană rănită, în stare de conștiență.

accident dn15d vaslui1

Până la sosirea pompierilor, victima a fost evacuată de ceilalți participanți la trafic.

Conform sursei citate, victima, un bărbat în vârstă de 49 ani a fost evaluat, a primit primul ajutor medical în ambulanța SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu multiple traumatisme și contuzii în urma producerii unui accident rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.