Dental Alliance
March 5, 2024

DRUM LIN, DOMNULE PROFESOR SPRE ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Viața este darul suprem al lui Dumnezeu, făcut pentru fiecare din noi în parte. Venim pe lume și de-a lungul întregii vieți, încercăm să dăm sens zilelor. Unii dintre noi, însă, reușesc să lase în urma lor amintirea pe care generații întregi o duc printre ani. O astfel de amintire o vor purta mulți dintre cei care l-au cunoscut pe domnul profesor Alexandru Cramer.
A fost un exemplu demn al unui om care și-a trăit viața cu sens și în plină intensitate intelectuală. Dedicat carierei de dascăl, slujitor al Limbii și literaturii române, domnul profesor va rămâne în sufletul colegilor și al elevilor ca o prezență elegantă prin cultură și prin măiestria didactică. A fost un profesor de o înaltă ținută morală, mentor și părinte pentru numeroase generații de elevi, un om bun și un mare caracter.
Noi, profesorii Colegiului Tehnic „Petru Poni”, ne exprimăm profunda durere la trecerea în neființă a colegului nostru și împărtășim cu familia această mare pierdere. Aducem un pios omagiu amintirii domnului profesor Alexandru Cramer, păstrându-l în inimile noastre.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.