Dental Alliance
October 1, 2023

Romașcanii invitați pe 1 Decembrie, în Piața Roman Vodă, ȋncepând cu ora 11:00, pentru a sărbători Ziua Națională a României

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Sărbătorim împreună Ziua Națională a României!  Se ȋmplinesc, anul acesta, 104 ani de când Marea Adunare Naţională a votat ȋn unanimitate “Declarația de Unire cu Ţara”.
Îmi doresc să arătăm că patriotismul şi dorinţa de unitate sunt sentimente trainice, definitorii pentru neamul românesc. Astfel, vă invit să fim împreună pe 1 Decembrie, în Piața Roman Vodă, ȋncepând cu ora 11:00, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională a României.
Intonarea Imnului de Stat, ceremonialul militar-religios, defilarea plutoanelor și depunerea jerbelor de flori, vor crea acel cadru care să ne amintească de momentul când ȋnaintaşii noşti au dus la ȋndeplinire ceea ce generaţii de-a rândul şi-au dorit: unirea tuturor Românilor ȋntr-un singur stat. Ei au reuşit, pentru că au acţionat cu toţii ȋmpreună, iar Marea Unire de la 1918 va rămâne pentru totdeauna cea mai importantă pagină a Cărţii de Istorie româneşti.
Să ne regăsim cu bine în Piața Roman Vodă, mândri că suntem români!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap