Dental Alliance

S-a întors iarna! Se circulă în condiții de iarnă în zona de munte din 9 județe

0
YRY Residence

Iarna a revenit în forță în zona montană din nouă județe ale țării. Se circulă  în condiții de iarnă, fiind înregistrate ninsori slabe.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, marți, 28 martie, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă în zona montană a județelor Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu și Suceava.

DRDP Brașov a intervenit cu 46 de utilaje de deszăpezire, pe parcursul nopții de luni spre marți fiind răspândite peste 60 de tone de materiale antiderapante.

De asemenea, din cauza vântului puternic, manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia au fost oprite.

Potrivit sursei citate, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații, cu vizibilitate bună.

Șoferii sunt îndemnați să circule cu viteza adaptată condițiilor de drum, să păstreze o distanță corespunzătoare care să le permită să frâneze în siguranță și să nu bruscheze comenzile autovehiculului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap