Dental Alliance
February 6, 2023

Săptămâna Europeană a Mobilității în Roman

YRY Residence

Acoperisul1

Municipiul Roman va lua parte pentru a opta oară la campania europeană de promovare a mobilității urbane durabile – Săptămâna Europeană a Mobilității. În programul dedicat acestui eveniment, în ziua de joi, 22 septembrie, va fi organizat un tur ciclist și un labirint de orientare sportivă.
Turul ciclist este programat în intervalul orar 18.00 -19.00, marcându-se „Ziua fără automobil”, pe următorul traseu: Piața Roman-Vodă (parcarea din fața Primăriei municipiului Roman) – b-dul. Roman-Mușat către giratoriul Florilor – str. Mihai Viteazul – către giratoriul Sagna – str. Islazului – str. Bogdan Dragoș – str. Renașterii – str. Matei Millo – str. Moldovei – str. Vasile Lupu – Complexul Sportiv și de Agrement Moldova – str. Victor Hugo – str. Alexandru cel Bun – b-dul. Roman Mușat – parcarea din fața Primăriei Municipiului Roman.
Participanții se vor grupa în parcarea din fața sediului Primăriei Municipiului Roman, pentru a porni, începând cu ora 18.00, pe traseul menționat.
Bicicliştii vor avea vârsta minimă de 14 ani şi vor purta echipamente corespunzătoare de protecţie şi avertizare (căşti, veste reflectorizante) iar bicicletele vor fi echipate complet pentru circulaţia pe timp de noapte pe drumurile publice. Deplasarea pe traseul sus menționat se va efectua în coloană, cu restricționare pe o singură bandă de circulație, cu antemergător și postmergător de la Poliția Locală.
Labirintul de orientare sportivă este programat între orele 16.30 -19.30, în parcul din Piața Roman-Vodă din fața Primăriei. La manifestare pot participa profesori coordonatori, cu grupuri de maximum 15 elevi.

1 thought on “Săptămâna Europeană a Mobilității în Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap