Dental Alliance
February 1, 2023

(VIDEO) Săptămâna Europeană a Mobilității – ziua fără automobil, marcată la Roman printr-un tur ciclist și orientare sportivă

YRY Residence

Acoperisul1

Astăzi, 22 septembrie 2022, la ora 18:00 a fost organizat un tur ciclist, cu plecare din fața Primăriei, cu scopul de a marca Săptămâna Europeană a Mobilității – ziua fără automobil.

Traseul a fost: Piața Roman-Vodă – b-dul. Roman-Mușat către giratoriul Florilor – str. Mihai Viteazul – către giratoriul Sagna – str. Islazului – str. Bogdan Dragoș – str. Renașterii – str. Matei Millo – str. Moldovei – str. Vasile Lupu – Complexul de Agrement „Moldova” – str. Victor Hugo – str. Alexandru cel Bun – b-dul. Roman Mușat – parcarea din fața Primăriei Municipiului Roman.

Deplasarea s-a efectuat în coloană, cu restricționare pe o singură bandă de circulație, cu antemergător și post mergător de la Poliția Locală.

În paralel, în fața sediului Primăriei Roman, a fost construit un labirint de orientare sportivă, programat între orele 16.30 -19.30, în parcul din Piața Roman-Vodă. La manifestare participă profesori coordonatori, cu grupuri de maximum 15 elevi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap