Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Sărbătoare cu Gustul Toamnei în Comuna Tămășeni

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Primăria comunei Tămășeni, alături de parohiile din Tămășeni și Adjudeni, pregătește o zi specială pentru toți locuitorii și vizitatorii din zonă. Duminică, 8 Octombrie, centrul comunei va fi gazda unei sărbători cu gustul și farmecul toamnei, sub numele de “Zilele Toamnei”.

Evenimentul va debuta la ora 14:00 în pitorescul parc din centrul comunei Tămășeni, unde producătorii și agricultorii locali sunt așteptați cu brațele deschise pentru a-și prezenta mândri recolta și produsele deosebite obținute în acest sezon. Ocazia este perfectă pentru a degusta și achiziționa produse proaspete și de calitate, direct de la sursă.

Dar “Zilele Toamnei” nu se rezumă doar la târgul de produse locale. Atmosfera festivă va fi întreținută de către Formația FRAȚII SANDU, care va susține concerte de muzică live pe tot parcursul zilei. Cu ritmuri și melodii vesele, formația promite să aducă bucurie în inimile tuturor participanților.

Momentul culminant al zilei va fi apariția specială a îndrăgitului interpret de muzică populară din Bucovina, ALEXANDRU BRĂDĂȚAN. Cu vocea sa inconfundabilă și repertoriul bogat de cântece populare, artistul va oferi un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți.

Pe lângă gusturile delicioase ale toamnei și muzica minunată, organizatorii au pregătit și alte surprize plăcute pentru cei mici și mari, astfel încât “Zilele Toamnei” să fie o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Primăria comunei Tămășeni împreună cu parohiile locale vă așteaptă cu drag să vă alăturați acestei sărbători de toamnă, să savurați deliciile sezonului și să vă bucurați de atmosfera caldă și primitoare a comunității noastre. Așadar, marcați data de 8 Octombrie în calendar și veniți în număr cât mai mare la “Zilele Toamnei” din Tămășeni – un eveniment ce promite să aducă bucurie și frumusețe în sufletele noastre în această toamnă minunată!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.