SE MODIFICĂ TRASEELE MICROBUZELOR
San Marco Roman

SE MODIFICĂ TRASEELE MICROBUZELOR

După două săptămâni de experiment, conducerea firmei de transport urban, Pristyl,  a ținut cont de propunerile romașcanilor referitoare la amplasarea stațiilor și la traseul pe care microbuzele firmei îl face în vederea asigurării transportului public perntru cât mai multe zone ale municipiului.

La sugestia romașcanilor conducerea operatorului de transport dorește atât înființarea unor noi stații cât și cuprinderea cât mai multor cartiere pentru acest tip de transport local. Pe traseul 2 microbuzele vor pleca de la stadionul Moldova, vor avea o stație la Blocurile ANL, din strada Vasile Lupu, vor merge pe la ștrand și se vor întoace la stadionul Moldova.

Pe traseul 3 transportatorul a decis să facă o buclă pentru a cuprinde Bulevardul Republiciii și străzile Ion Nanu, strada și Aleea Revoluției, strada Mihai Viteazu.

Patronul firmei Pristyl spune că este prematur să se poată vorbi despre profitabilitatea acestui transport, dar susține acesta că este încurajator faptul că de la o zi la alta romașcanii încep să folosească acest mijloc ieftin, civilizat și comod de deplasare.

Programul de transport al microbuzelor rămâne nemodificat, adică de luni până vineri între orele 5.30-20.00 și sâmbăta-duminica între orele 6.00 și 14.00. Noile stații și trasee vor intra în vigoare după 1 ianuarie 2018, după ce  stațiile vor trece de aprobarea Consiliului Local Roman, care le va discuta în ultima ședință ordinară din acest an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.