Suplimente Alimentare Imunyze

Se PRELUNGEȘTE VREMEA REA: temperaturi negative, lapoviță și ninsoare.

Acoperisul1

Condor Resort

Administrația Națională de meteorologie a prelungit informarea meteo de vreme rea până marți, 5 aprilie, la ora 10.00. Meteorologii spun că sunt prognozate predominant ninsori moderate cantitativ, vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol.

Potrivit ANM, Pe parcursul zilei de duminică, 3 aprilie, și în prima parte a nopții de duminică spre luni (3 spre 4 aprilie) în Crișana, Maramureș, local în Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei temporar vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pe arii restrânse moderate cantitativ.

La munte va ninge.

Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale.

În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării.

Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

COD GALBEN de VÂNT

În intervalul 3 aprilie, ora 10 – 3 aprilie, ora 22, în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…60 km/h și izolat peste 70…75 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în Carpații de Curbură și în vestul Carpaților Meridionali, în special pe creste rafalele vor depăși temporar 70…80 km/h, spulberând zăpada.

COD GALBEN de ninsori la munte

harta meteo

În intervalul 3 aprilie, ora 10 – 3 aprilie, ora 22, local în Carpații Orientali și Occidentali precum și în zonele joase
de relief din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava și Neamț, temporar va
ninge însemnat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.