Dental Alliance

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Bani scurși pe apa sâmbetei

0
YRY Residence

Primăria Roman vrea să cheltuie 450.000 lei pentru evenimente pregătitoare campaniei electorale a #PNL, dar nu alocă bani pentru problemele reale ale comunității. Aceasta este viziunea decidenților PNL de la conducerea dezastruasă a Primăriei Roman. O viziune de o #iresponsabilitate exuberantă care sfidează parcă și ultima #picătură de răbdare a romașcanilor.
Sunt curios oare ce temă centrală ar avea acest festivism. Apă NU și risipă DA? Dincolo de hazul de necaz inerent, atrag atenția tuturor consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, să nu voteze alocarea propusă. Este o sumă imensă pentru petreceri și concerte, în raport cu nevoile reale ale comunității. Lăsăți campania electorală pentru anul următor! Acum, redați comunității noastre accesul la apă curentă și condiții normale de viață!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap