Dental Alliance
February 21, 2024

O femeie din Roman, județul Neamț, a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru proxenetism

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Femeia care a oferit-o pe fiica sa minoră și alte tinere pentru practicarea prostituției a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare din partea Judecătoriei Roman. Faptele au avut loc în perioada februarie-martie 2014, când femeia a racolat și a înlesnit practicarea prostituției de către mai multe persoane de sex feminin, inclusiv pe fiica sa minoră, care avea la acel moment doar 16 ani.

Conform Judecătoriei Roman, femeia a negociat și încasat prețul pentru practicarea prostituției de către aceste fete, a stabilit locul și timpul petrecut în compania clienților, iar uneori chiar a decis natura prestației sexuale. De asemenea, femeia a însoțit victimele la întâlnirile cu clienții și le-a predat acestora, sau le-a facilitat transportul către și de la aceștia.

Pentru că femeia a mai fost condamnată de două ori pentru alte fapte, pedepsele au fost contopite și a primit o condamnare totală de 9 ani și 4 luni de închisoare. Decizia instanței nu este definitivă și a fost contestată la Curtea de Apel Bacău.

În ceea ce privește fiica sa, femeia a „vândut-o” pentru suma de 50 de lei. Alte tinere au fost oferite la prețuri mai bune, iar judecătorii au dispus confiscarea sumei de 515 lei, bani obținuți din infracțiune.

Această condamnare arată că astfel de infracțiuni nu vor fi tolerate de către autorități și că femeile care recurg la astfel de activități vor fi aduse în fața justiției. De asemenea, această decizie a instanței arată că este important să se ofere sprijin și protecție tuturor victimelor acestor acte oribile, mai ales în cazul minorilor.

Este important ca această condamnare să servească ca un exemplu și să arate că astfel de comportamente nu sunt acceptabile în societatea noastră. Trebuie să ne asigurăm că astfel de infracțiuni nu se mai întâmplă niciodată și că victimele sunt protejate și își pot recăpăta libertatea și demnitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.