Dental Alliance
December 11, 2023

Secretar de Stat Bogdan Dumea: Cred că digitalizarea este esențială pentru dezvoltarea unei societăți durabile.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am prezentat astăzi, la Lisabona, poziția României cu privire la date la Comisia Națiunilor Unite pentru Știință și Tehnologie pentru Dezvoltare (CSTD).
În discursul meu, am subliniat faptul că datele au devenit un “instrument” sigur și eficient care generează creștere economică, nu numai prin dezvoltarea a milioane de locuri de muncă, ci și prin promovarea inovării și progresului la nivel global.
România consideră că există un mare potențial al tehnologiilor digitale de a dezvolta rezultate mai bune pentru vieți mai bune și trebuie să exploatăm acest lucru pentru a realiza o schimbare pozitivă pentru toți.
Construirea unei societăți viitoare prin creștere economică, crearea de locuri de muncă și reducerea inegalităților prin utilizarea tehnologiilor digitale este esențială pentru a asigura o societate durabilă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap