Dental Alliance
April 13, 2024

Secretar de Stat Bogdan Dumea: O voce puternică în Europa.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am avut onoarea să particip la Universitatea de Vară PES activists Romania, în calitate de coordonator #PES pentru județul #Neamț. Evenimentul a fost marcat de prezența unor personalități de marcă, europarlamentari, miniștri, deputați și sute de membri activi.
Discuțiile s-au concentrat pe rolul României în Europa, provocările internaționale și viitoarea aderare la spațiul Schengen. A fost o oportunitate de a auzi voci autorizate precum Hana Jalloul Muro, Vicepreședinte al Internaționalei Socialiste și Petar Vitanov, Șef al Delegației Bulgariei. De asemenea, a fost o plăcere să-i ascultăm pe miniștrii Bogdan Ivan, Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu.
Sub coordonarea națională a eurodeputatului Victor Negrescu si a secretarului de stat Sitaru Janina, concluziile trase au reiterat faptul că “Nu există nicio alternativă la Uniunea Europeană și NATO”. Este nevoie și pe mai departe de un dialog constructiv și curajos.
Înaintăm cu pas ferm către alegerile pentru Parlamentul European din 2024 și suntem pregătiți să dăm României o voce puternică în Europa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.