Dental Alliance
April 19, 2024

Deputat Oana Bulai: Mult entuziasm, noi prietenii create și bucurie! Așa a fost în ultima parte a taberei de leadership VIITORUL EȘTI TU!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Mult entuziasm, noi prietenii create și bucurie! Așa a fost în ultima parte a taberei de leadership VIITORUL EȘTI TU!
După ce în primele zile tinerii au avut activități interesante, traininguri și întâlniri cu oameni remarcabili, în ultimele zile din tabără ne-am bucurat de soare și de plajă.
Am încheiat zilele de tabără cu o premiere bine meritată! Felicitări celor 120 de tineri din Neamț și din Constanța pentru modul în care au parcurs toate etapele acestei tabere și mii de mulțumiri pentru sprijinul lor celor doi parteneri ai mei în această aventură, Cristina Dumitrache și Bogdan Dumea.
Sper ca toate informațiile acumulate să vă fie de folos, dragii mei!
În cele câteva zile de tabără s-au legat prietenii și, dincolo de toate, am demonstrat împreună că se pot învăța lucruri noi prin activități frumoase și interesante.
Vă mulțumesc tuturor pentru participare, invitaților, trainerilor și speakerilor care ne-au onorat cu prezența și care ne-au oferit parte din sufletul și timpul lor! Ați fost minunați!
Sunt fericită că am demonstrat, încă o dată, că astfel de proiecte dedicate tinerilor sunt realizabile. Chiar dacă la început a părut un vis, Proiectul „VIITORUL EȘTI TU!” a devenit realitate, iar acum tabăra a ajuns deja la a doua ediție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.