Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Secretar de Stat Bogdan Dumea: România are acum o aplicație mobilă care creează o identitate electronică unică pentru fiecare cetățean român

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Digitalizăm corect. Aplicația ROeID este primul pas al identității digitale în România!
În contextul digitalizării, ROeID reprezintă o manifestare a valorilor social-democrate, oferind acces simplificat și egal la serviciile publice pentru toți românii.
Prin intermediul ROeID, îmbunătățim calitatea vieții oamenilor, eliminând barierele birocratice și asigurând o interacțiune mai eficientă, convenabilă și sigură cu instituțiile guvernamentale.
România are acum o aplicație mobilă care creează o identitate electronică unică pentru fiecare cetățean român. Prin intermediul acestui instrument inovator, simplificăm accesul la toate platformele guvernamentale, eliminând barierele și formalitățile inutile.
Construirea identității digitale a românilor este un pas esențial în debirocratizarea instituțiilor publice și simplificarea vieții românilor. Cetățenii vor putea, prin această aplicație, să acceseze cu o singură autentificare serviciile publice electronice ale statului român.
Autoritatea pentru Digitalizarea României a organizat conferința de prezentare a rezultatelor proiectului “Platformă Software Centralizată pentru Identificare Digitală – #PSCID”. Am înregistrat deja peste 15.000 de descărcări în magazinele de aplicații Apple App Store și Google Play Store. Practic, 15.000 de români au acum identitate digitală, la cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate.
Felicitări echipei ADR și Dragoș-Cristian VLAD pentru a doua aplicație mobilă lansată anul acesta!
Vă invit să descărcați aplicația ROeID din Google Play Store sau Apple App Store.
Bucurați-vă de simplitatea, eficiența și securitatea pe care #digitalizarea le aduce în viața dumneavoastră.
Favem un pas către un viitor mai bun pentru oameni în care serviciile publice devin accesibile tuturor, fără obstacole și birocrație inutilă.
Vă invit să faceți parte din transformarea României într-un hub al inovației în Europa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.