Dental Alliance
October 2, 2023

Trafic blocat pe E85 între Tețcani și Iugani, accident cu 3 persoane decedate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În comuna Gherăesti un grav accident s-a produs între o motocicletă și o bicicletă, soldându-se cu trei victime. Potrivit primelor informații, motocicleta, care transporta două persoane, a intrat în coliziune cu un biciclist.

La locul accidentului, echipele medicale au intervenit prompt, iar în urma evaluărilor, a fost solicitat elicopterul SMURD pentru a transporta răniții în stare gravă la spital.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul în vârstă de 38 de ani, care se afla pe bicicletă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. De asemenea, printre victime s-a numărat și o femeie de aproximativ 30 de ani, al cărei deces a fost constatat de către echipele medicale.

În urma tragicului eveniment, o a treia victimă, o femeie de 56 de ani, a fost, de asemenea, declarată decedată.

Autoritățile locale și forțele de ordine s-au deplasat la fața locului pentru a investiga cauzele precise ale accidentului și pentru a asigura asistență familiilor îndurerate.

Revenim cu mai multe detalii pe măsură ce situația se dezvoltă.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap