Dental Alliance
October 2, 2023

Secretat de Stat Bogdan Dumea: Deschidem porțile pentru ediția cu numărul doi a Taberei VIITORUL EȘTI TU, dedicate tineretului din Neamț.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Alături de Oana Bulai, voi coordona acest eveniment la nivel național. Implicarea și pasiunea noastră sunt garanția unei experiențe inegalabile pentru fiecare participant!
🔹 Ne extindem! Deși tabăra a avut originile sale în Neamț, acest an marchează debutul național, cu primele două județe vizate: Neamț și Constanța.
🔹 Pe lângă coordonare, voi fi și trainer în cadrul taberei. Abia aștept să împărtășesc cu voi cunoștințele și experiența mea, să învățăm și să creștem împreună!
Tabăra VIITORUL EȘTI TU te așteaptă într-un cadru unic, GRATUIT, pentru adolescenții cu vârstele între 16-18 ani. Alătură-te celor 100 de tineri care vor trăi o experiență de neuitat!
🚀 Ești pregătit să te transformi într-un adevărat lider?
🌟 Dorești să îți valorifici potențialul și să strălucești în comunitatea ta?
🔍 Curios să descoperi talentele pe care le ai și modul în care le poți folosi?
💡 Gata să te afirmi și să inspiri și pe alții în călătoria ta?
🦸 Fiecare adolescent are în el un SUPER EROU, așteptând să fie descoperit. Ești gata să-l revelezi?
Pornește în călătoria VIITORUL EȘTI TU din 24 până pe 29 august, pe nisipurile fierbinți ale Neptunului. Înscrierile au început, așa că rezervă-ți locul acum și fă primul pas spre o vară de neuitat! 🌊🌞 Înscrierile se închid pe data de 14 August. 📅
Cum te înscrii:
1. Like + Share + Comment la această postare
3. Înscrie-te la evenimentul județului Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap