Dental Alliance
December 9, 2023

Secția de natație a Clubului Sportiv Municipal Roman începe anul competițional pe podium!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

CAMPIONATUL NAȚIONAL – ETAPA REGIONALĂ 2023 rezervată copiilor 10-11 ani, organizat de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, a reunit la bazinul Olimpic de înot Bacău, 148 de sportivi din 22 de cluburi din regiunea Moldovei.
În perioada 18-19 martie, CSM Roman a participat la această importantă competiție cu 6 sportivi: COBZARU CHIARA, LEVĂRDĂ ȘTEFAN, VOICU ȘTEFAN, ROȘCA TEODOR, BUCUR DAVID și COJIȚĂ MIHAI.
Sub îndrumarea antrenorului Costin Moldovanu, copiii au avut toată susținerea părinților care i-au încurajat din tribune, iar rezultatele au fost pe măsură. Cu toții s-au calificat la etapa națională din vară, iar podiumul a fost ocupat de cei 3 sportivi medaliați:
📍Levărdă Ștefan, locul 3/39 la 50m Liber;
📍Levărdă Ștefan, locul 3/16 la 50m Fluture;
📍Voicu Ștefan, locul 2/14 la 50m Bras.
Campionatul Național de copii 10-11 ani se va desfășura la Brașov, în perioada 17-18 iunie 2023. Tuturor le urăm succes și le ținem pumnii!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap