Dental Alliance
December 9, 2023

Secția Șah a CSM Roman, reprezentată cu succes la Festivalul Internațional „CUPA ORAŞULUI BICAZ”.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În perioada 16 – 19 martie, s-a desfășurat a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Șah „CUPA ORAŞULUI BICAZ” – seniori şi juniori, turneu omologat de către Federațiile de specialitate.
Competiția a reunit 150 de participanți din 3 țări, 80 fiind copii și juniori, mulți dintre ei făcând parte din loturile naționale, printre ei numărându-se 2 campioni balcanici și 2 campioni europeni.
🥈Clubul Sportiv Municipal Roman a fost reprezentat de către sportivul Mărtici Teodor (13 ani), care însoțit de către instructorul clubului, Mihai – Ionuț Gânju, a făcut un turneu foarte bun, obținând locul II la categoria ELO 1300. Teodor l-a avut ca adversar în ultima rundă pe campionul balcanic la 12 ani, ducând o luptă cu el de aproximativ 3 ore.
După acest turneu, sportivul nostru a ajuns la un rating internațional ELO 1348, cel mai mare al unui junior până în 14 ani din județul Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap