Dental Alliance
February 21, 2024

Șefa Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, Rodica Titela Popa, a pierdut funcția în urma unui proces

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Șefa Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, Rodica Titela Popa, a pierdut funcția în urma unui proces desfășurat în mod ciudat, care a dus la anularea concursului de ocupare a funcției câștigat de către aceasta.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a intentat un proces împotriva Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă și a Rodicăi Titela Popa, câștigătoarea concursului organizat în mai 2021, invocând un viciu de procedură legat de anunțul de concurs, care ar fi conținut doar bibliografia și nu și tematica.

În urma procesului deschis în iulie 2021 la Tribunalul București, ANFP a obținut anularea concursului de recrutare și a ordinului de numire a Rodicăi Titela Popa în funcția de director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț. Însă, pe 27 aprilie 2023, Curtea de Apel București a respins acțiunile ANOFM și ale șefei AJOFM Neamț, considerându-le nefondate și punând astfel punct procesului.

Decizia instanței a ridicat multe semne de întrebare, atât în rândul opiniei publice, cât și în cel al instituțiilor implicate în acest caz. Unii au considerat că acest proces a fost pur și simplu un abuz și o încălcare a drepturilor celor implicați, în timp ce alții au susținut că decizia instanței a fost una corectă și justificată.

 

Sursa Foto mesagerulneamt.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.